Kaikki mitä kesän viettoon Oulun kaupunkiseudulla tarvitaan – helposti yksien kansien välissä

Juhannuksen jälkeen ilmestyvä LomaForum kertoo Oulun kaupunkiseudun ajankohtaisista ihmisistä ja ilmiöistä unohtamatta kesän kiinnostavimpia tapahtumia ja tarjouksia. Koko Pohjois-Suomen laajin levikki takaa sen, että kaupunkilehden sivuilla myös mainosten viesti löytää perille​. Lehden parissa pääsee kesätunnelmaan ja lukijat poimivat inspiraatiota omaan kesänviettoon, eikä lukeminen jää vain yhteen kertaan. Hyödyllisten vinkkien ja mielenkiintoisten sisältöjen ääreen palataan pitkin kesää.

Kotimaan matkailu on yhä suosiossa

Oman paikkakunnan menovinkit otetaan erittäin mielellään vastaan, ja kotimaan matkailu tulee jälleen nostamaan suosiotaan. Kesän viettoon tulee kuulumaan pitkäaikaisten projektien toteuttaminen: pihoja, mökkejä ja koteja halutaan laittaa viihtyisimmäksi. Kesällä on oikeasti aikaa paneutua miettimään myös muita isompia hankintoja, ja lomaa viettäessä rahaa kuluu tavallista enemmän etenkin paikallisiin palveluihin ja tuotteisiin.

Kesälehdessä mainostamalla tavoitat kattavasti paikalliset lomailijat ja ulkopaikkakunnilta tulevat turistit

LomaForumin jakelulevikki on 85 000 kpl ja se jaetaan 19.6. Oulussa, Haukiputaalla, Kempeleessä, Kiimingissä ja Oulunsalossa sekä taajamiin Limingassa, Tupoksessa ja Tyrnävällä. Lehti löytyy myös telinejakeluna Ylikiimingin alueella, Iissä ja Muhoksella.

Ole mukana lukijoiden kesässä – varaa mainospaikkasi nyt!

Mainostamalla kaikissa Kaleva Median kesälehdissä saat tuntuvan pakettialennuksen! Löydät alta pakettitarjousten mediakortin. Voit tiedustella LomaForumin mainosmahdollisuuksia helposti alla löytyvällä lomakkeella, minkä jälkeen otamme sinuun yhteyttä.

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ