Kaupunkilehdet Kotikulmilta ja Kuusamon Seutu osaksi Kaleva Mediaa

Kaleva Media on ostanut painoliiketoimintaan keskittyneen Botnia Print Oy Ab:n koko osakekannan Hilla Groupilta, sekä kaksi kaupunkilehteä: Kotikulmilta ja Kuusamon Seudun.

Kaleva Median toimitusjohtaja Juha Laakkonen kommentoi uutista seuraavasti:

– Kaupallisen median toimintaympäristö vaatii yhä enemmän yhtiöiden välistä yhteistyötä. Tämä kauppa on osa toimialajärjestelyä, jolla turvataan sanomalehtien laadukas painaminen Pohjois-Suomessa sekä luodaan mahdollisuuksia paikallisen journalismin monikanavaiseen tekemiseen pitkällä aikavälillä. Vaikka ala digitalisoituu vauhdilla, meillä on kuitenkin merkittävä määrä printtiasiakkaita, joita haluamme jatkossakin palvella hyvin.

Hilla Group jatkaa Botnia Printin painoasiakkaana. Yrityskaupalla ei ole vaikutuksia Botnia Printin olemassa oleviin asiakkuuksiin. Toimittajat siirtyvät Kaleva Median palvelukseen vanhoina työntekijöinä ja lehdet jatkavat ilmestymistään toistaiseksi normaalisti, eli kerran viikossa keskiviikkoisin.

Kaleva Median paikalliset yhteyshenkilöt auttavat lehtien mediatila-asioissa

Meillä on ilo palvella yhä laajempaa asiakaskuntaa ja vahvistaa entisestään rooliamme Pohjoisen omana mediatalona.

Kotikulmilta on pirteä kaupunkilehti, joka keskittyy Tornion, Tervolan, Keminmaan, Simon, Kemin ja Haaparannan alueen uutisiin ja tapahtumiin. Kotikulmilta tavoittaa alueen asukkaat kerran viikossa printtinä ja päivittäin digitaalisessa versiossa. Median kokonaistavoittavuus on 29 200.

Kuusamon Seutu on Kuusamon, Taivalkosken ja Rukan alueen kaupunkilehti. Keskiviikkoisin ilmestyvä lehti tarjoaa mainostajille mahdollisuuden tavoittaa alueen asukkaat sekä matkailijat kerran viikossa printtinä ja päivittäin digitaalisessa versiossa Median kokonaistavoittavuus on 14 000.

Mainostiloja voi tiedustella ja ostaa suoraan joko lehden yhteyshenkilöltä tai yrityspalvelupisteeltämme.

Yhteystiedot, Kuusamon Seutu

Asiakkuuspäällikkö Kimmo Patosalmi, kimmo.patosalmi@kalevamedia.fi, 0400 266 556
Myyntipäällikkö Pia Tilus, pia.tilus@kalevamedia.fi, 0400 732 363

Yhteystiedot, Kotikulmilta

Asiakkuuspäällikkö Seija Salomäki, seija.salomaki@kalevamedia.fi, 040 706 2809
Myyntipäällikkö Timo Mikkonen, timo.mikkonen@kalevamedia.fi, 044 724 2526
Myyntipäällikkö Pekka Nousiainen, pekka.nousiainen@kalevamedia.fi, 044 799 5909

Katso lisää ja innostu

  • Palvelumme

    Mainostamalla vahvistat brändiäsi – ja vahvat brändit tekevät tutkitusti enemmän kauppaa.

    Palvelumme

  • Mediamme

    Tarjoamme yrityksellesi pohjoisen parhaat medianäkyvyydet ja mainosratkaisut. Meillä on ilo ja kunnia tavoittaa 13 mediallamme jopa 81 % pohjoisen Suomen ihmisistä.

    Mediamme