Ajankohtaista

Kaleva – Kesä-Helmi 2024

Kesälehdessä mainostamalla tavoitat kattavasti paikalliset lomailijat ja ulkopaikkakunnilta tulevat turistit. Kalevan Kesä-Helmi jaetaan 31.5. lehden välissä kaikkiin tilaajatalouksiin.

Ooksä skenes ines?

Usein uutisointi TikTokista keskittyy sovelluksen koukuttavuuteen tai erilaisiin tietoturvariskeihin. Vaikka tämän vielä suhteellisen uuden kanavan ympärillä pyöriikin paljon asenteita ja olettamuksia, täytyy meidän kuitenkin pystyä myöntämään se, että TikTok on ottanut paikkansa somealustojen joukosta, eikä sitä kannata missään nimessä aliarvioida.

Lahjoitimme joulutervehdysten tuotosta hyväntekeväisyyteen 6050 euroa

Kaleva Median lehdissä julkaistiin joulun aikaan lukijoiden ja yritysten joulutervehdyksiä. Lahjoitimme niiden tuotosta hyväntekeväisyyteen 6 050 €.

Kiitos kuluneesta vuodesta koko Kaleva Median väen puolesta!

Niin kuin vuoden vaihteen kynnyksellä usein käy, tulee mieleen katsoa menneen vuoden kuljettua matkaa. Tästä vuodesta haluamme kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme, ja toivottaa rentouttavaa joulunaikaa sekä menestyksekästä uutta vuotta.

Leden tulee Oulaisiin – Pyhäjokiseudun livelähetyksessä keskustellaan mahdollisuuksista

Ilmassa oli suuren odotuksen tuntua, kun tieto ison yrityksen rantautumisesta Oulaisiin tuli päätöksentekoprosesseista julki. Kuka, mitä ja mistä? Kysymyksiä sateli ja meiltä paikallislehden tekijöiltäkin udeltiin asiaa tiukastikin.

Missiona menestys – millä konsteilla nyt eteenpäin, pohjoinen?

Monissa yrityksissä täällä pohjoisen perukoilla painitaan isojen haasteiden alla. Samaa oli ilmassa vuonna 1899, kun perustajamme Juho Raappana kirjoitti Kalevan ohjelmajulistusta seuraavalle vuodelle, kun puute kohtasi pohjoisen Suomen. Kuten Raappanakin totesi, surkeilemalla ja epäröimisellä ei tämä vitsaus lievene.

Toivota hyvää joulua asiakkaille ja yhteistyökumppaneille – lahjoitamme osan tuotosta hyväntekeväisyyteen

Tehdään jälleen yhdessä hyvää. Lahjoitamme osan joulutervehdysten…

Valetaanpa yrittäjyyden pohjat: yrittäjyysviikko Oulussa 4.–8.9.2023

Jotta voit selviytyä, kehittyä ja menestyä, tarvitset kunnon Pohjat. Joku neropatti aikoinaan viisaudessaan katsoi...