Radio Kalevan kiekko-ohjelma Lämäri uudistuu ensi kaudelle

Oulun Kärpät valmistautuu tulevaan kauteen uudistunutta olemusta hakien. Samoin uudistuu Kärppien otteluselostuksia välittävän Radio Kalevan kiekkostudio.

Radio Kalevan kiekkostudio Lämäri lähtee kiekkokauteen 2023/24 uusin voimin. Selostuksista ja studioisännyydestä vastaavat vuorovedoin Kalevan toimittaja Juhopekka Pietilä ja urheiluselostaja Miska Peltoniemi.

”Tiedostan sen, että hyppään aikamoisiin saappaisiin. Olen uuden haasteen edessä nöyränä, mutta intoa täynnä ja valmiina antamaan kaikkeni viihdyttävän ja asiantuntevan kiekko-ohjelman eteen”, toteaa Peltoniemi.

Radio Kalevalla ja Oulun Kärpillä on monivuotinen yhteistyösopimus, joka kattaa sekä koti- että vierasottelut. Radio seuraakin tiiviisti Kärppien edesottamuksia jälleen tulevalla kaudella niin otteluselostusten kuin taustoittavien studiokeskustelujen kautta.

Viime kaudella otteluselostuksista huolehtinut Ari Stenius jää pois lähetyksistä. Radio Kaleva kiittää Steniusta hyvästä yhteistyöstä. Selostajalegendaa tullaan huomioimaan pitkän selostajauransa johdosta Kärppä-ottelussa Liiga-kauden alkupuolella.

Radio Kaleva on Kaleva Mediaan kuuluva kaupallinen paikallisradio, joka aloitti toimintansa helmikuussa 2022, kiekkolähetykset käynnistyivät syksyllä 2022. Kärppien otteluselostukset tuovat Radio Kalevaan oleellisen osan pohjoissuomalaista kiekkokulttuuria.

Lisätietoja:
päätoimittaja Sini Salmirinne, Radio Kaleva, sini.salmirinne@kaleva.fi, 040 559 1303