Pohjoissuomalai­nen mediayhtiö

Kaleva Media on monimediayhtiö, joka tarjoaa paikallisesti kiinnostavia sisältöjä, palvelumalleja ja –alustoja. Medialiiketoiminta panostaa laadukkaaseen journalismiin, sisältötuotteisiin sekä mainonnan kokonaisratkaisuihin erilaisissa digitaalisissa kanavissa ja painetussa mediassa. Monipuoliset palvelumme rikastuttavat ja helpottavat paikallisten ihmisten, yritysten ja yhteisöiden elämää.

Mediat

Pohjoisen Suomen ihmiset kohtaavat luontevasti eri medioissamme. Pohjoisen vahvana mediatalona tarjoamme tavoittavuutta, kontakteja ja tuloksia kellon ympäri. Liiketoimintaan kuuluvat mediat: Kaleva, Forum24, Radio Kaleva, verkkolehti Pohjoisen Polut, Lapin Kansa, Uusi Rovaniemi, Lounais-Lappi, Raahen Seutu, Raahelainen, Pyhäjokiseutu, Koillissanomat, Iijokiseutu, Rantalakeus ja Siikajokilaakso sekä niiden kattavat digitaaliset kanavat ja palvelut. Myös aikakauslehtiä kustantava Kolmiokirja Oy on osa Kaleva Mediaa.

Markkinointipalvelut

Markkinointipalveluita ja -alustoja tarjoavat vaikuttajamarkkinointiin ja sen suunnitteluun erikoistunut Indieplace. Markkinointitoimisto Kolmas Polvi tekee paikallisuudesta markkinoinnin uuden supervoiman lisäämällä brändien paikallista haluttavuutta ja läheisyyttä ihmisiin.

  • Kaleva Median palveluksessa työskentelee vuonna 2023 noin 700 ihmistä.
  • Liikevaihto vuonna 2022 oli noin 64 miljoonaa euroa.
  • Yhtiön toimitusjohtajana toimii Juha Laakkonen.
  • Kaleva Median kotipaikka on Oulu.