Avoimet työpaikat

Etsimme Rovaniemelle Tiinan työkaveriksi

myyntipäällikköä

OLET ETSIMÄMME, jos intohimonasi on myynti ja yhdessä saavuttaminen asiakkaiden kanssa. Myyntipäällikkönä vastaat nimetyistä yritysasiakkaista sekä omalta osaltasi myös uusasiakashankinnasta. Olet taitava myyjä ja kykenet keskustelemaan markkinoinnin ja mainonnan ratkaisuista asiakasyritysten päättäjien kanssa. Sinulla on kyky rakentaa asiakkaan tarpeista ja laajasta tarjoamastamme asiakasta hyödyntävä kokonaisuus.

TOIMIT itsenäisesti sekä vastuullisesti ja motivoidut uuden oppimisesta, aktiivisesta asiakastyöstä sekä haasteellisista tavoitteista ja niiden saavuttamisesta. Sinulla on halua ja rohkeutta kehittyä sekä intohimoa uudistua.

VOIT olla kokenut myynnin ja markkinoinnin ammattilainen tai alalle haluava henkilö. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, näyttöjä menestyksekkäästä yritysmyynnistä sekä markkinoinnin ja mainonnan osaamista.

TUKENASI tehtävässä ovat esimies, paikalliset työkaverit ja koko Kaleva Median henkilöstö.

JOS KIINNOSTUIT, ja uskot olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi 28.3.2019 mennessä.

 • Lisätietoja

  Kysy lisätietoja 18.3. sekä 25.3. klo 12–14

  Katja Hylkilä
  Asiakkuusjohtaja
  044 7949 801

  Henri Mattinen
  Myyntiyksikön päällikkö
  040 7011 840

”Parasta työssäni on päästä sukeltamaan erilaisiin yritysmaailmoihin ja kehittämään
asiakkaitteni liiketoimintaa yksilöidyillä mainosratkaisuilla. Yhdessä tekemällä saavutamme parhaat tulokset. Sama ajatus pätee myös tiimissämme, sparraamme toisiamme alati kehittyvällä alalla. Tervetuloa mukaan!”
– Tiina Hiltunen, myyntipäällikkö –