Hyvä pohjoinen 2030 – osallistu haasteeseen

Haastamme kaikki mukaan ideoimaan mitä on Hyvä pohjoinen 2030!

Kerro meille, mikä asia on lähellä juuri sinun sydäntäsi. Kyseessä voi olla pieni yksityiskohta tai suuri kokonaisuus. Kohde voi olla yksittäinen tai varsinainen toivomuslista. Ei ole olemassa oikeaa tai väärää unelmaa. Oikeastaan ainoa ei toivottu asia on totaalinen passiivisuus.

Aihealueita ei ole rajattu. Kun lähdemme yhdessä rakentamaan hyvää pohjoista, kaikki keinot ovat sallittuja. Näkökulmasi voi olla taloudellinen, henkinen, taiteellinen, urheilullinen – mikä tahansa, kunhan tavoite parempi pohjoinen. Paikka, jossa viihdytään, kasvetaan, opitaan ja kehitytään, tehdään töitä ja tarjotaan töitä. Hyvä pohjoinen kunnioittaa ihmistä, ymmärtää taloutta ja tietää, että kaikki lähtee puhtaasta luonnosta, suurimmasta luonnonvarastamme.

Kaikki onnen avaimet ovat omissa käsissämme. Avaa sanallinen arkkusi, kaikkien ideoita jättäneiden kesken arvotaan Holiday Clubin 500 euron arvoinen lahjakortti.

Osallistu ideointiin Hyvä pohjoinen 2030 -sivuilla. Löydät sivuilta myös tarkemmat ohjeet ja arvonnan säännöt.