Elian Lehto liittyi Kaleva Media Talents tiimiin

Vuodesta 2019 toiminut Kaleva Media Talents tiimi täydentyy alppihiihtolupauksella, kun rovaniemeläinen Elian Lehto liittyi tiimiin mukaan tammikuussa 2021. Syöksylaskua, Super-G:tä ja suurpujottelua laskeva Elian on jo päässyt maistamaan maailmancupin tunnelmia juuri ennen joulua lasketussa Val Gardenan osakilpailussa ja tänä vuonna hän on laskenut myös Eurooppa-cupin pisteille. Elianin uraa on seurattu nuoresta lähtien tiiviisti Lapin Kansan urheilusivuilla. Lapin Kansa mielletäänkin Suomen ykkösmediaksi alppihiihdon saralla.

Kaleva Media Talents tiimiin kuuluu Elianin mukaantulon myötä yhdeksän urheilijaa. Tulevina viikkoina katseet suuntautuvat Elianin ja maastohiihtäjä Niilo Moilasen kilpailujen lisäksi Pekingin olympialaisiin, jossa mukana on freeski-laskija Anni Kärävä.

Tutus Elianin profiiliin ja Kaleva Media Talents tiimiin Vastuullisuus-sivuilla >

Elian Lehto – Kaleva Media Talents, kuva: Anssi Jokiranta