Rosanna Kulju vieraana Kotiseuturakkaudella-podcastissa

Kaleva Median Kotiseuturakkaudella-podcast-sarjan toisessa jaksossa vieraaksi saapuu vaikuttaja Rosanna Kulju, joka palaa jaksossa lapsuuden tunnelmiin Haaparannalle.

Haaparanta on turvapaikka, kertoo Rosanna Kulju.

Kotiseuturakkaudella-jaksossa Tuomas Tuomi-Nikulan vieraana on sosiaalisen median vaikuttaja Rosanna Kulju, jonka juuret löytyvät Haaparannasta. Äidinkielenään ruotsia puhuva Rosanna muutti peruskoulun jälkeen Ouluun ja myöhemmin Levin kautta Helsinkiin. Jaksossa pohditaan muun muassa Haaparannan yhteisön tiiviyttä, turvallisuutta, Kukkolankoskea, pohjoisen luontoa ja pohjoisessa asuvien ihmisten mielenmaisemaa.

Kahdeksanosainen podcast-sarja tuo kuunteluun tunnettuja persoonia, joiden juurissa on mielenkiintoisia puolia. Ensimmäisessä jaksossa vieraana oli Ville ”Viki” Eerikkilä, kemiläinen YleX:n radioaalloilta tuttu radiojuontaja. Tulevissa jaksoissa vieraaksi saapuvat esimerkiksi toimittaja Jani Halme, jääkiekkoilija Jussi Jokinen sekä Putous-tähti ja näyttelijä Dennis Nylynd.

Podcast-sarjan jaksot ovat kuunneltavissa Bauer Median Podplay- ja Radioplay-sovelluksissa sekä lisäksi yleisimmissä podcast-sovelluksissa, kuten Spotifyssa ja Apple Podcasteissa.

Kuuntele Kotiseuturakkaudella -podcast-sarjaa alla olevan soittimen kautta tai osoitteessa podplay.fi.