Dennis Nylund uppoutuu Oulun muistoihin Kotiseuturakkaudella-podcastissa

Kaleva Median Kotiseuturakkaudella-podcastissa päästään pureutumaan oululaislähtöisen vaikuttajat kotiseuturakkauteeen, kun vieraaksi saapui Oulun Tuirasta kotoisin oleva Dennis ”Ätä” Nylund. Putous-tähti muistetaan breakdancen maailmanmestarina ja nykyään näyttelijä on noussut uransa suurimpaan suosioon. Kotiseuturakkaudella-podcastissa Nylund muistelee nuoruusvuosiaan yhdessä Tuomas Tuomi-Nikulan kanssa.

Putouksessa keväällä 2021 sketsihahmo Folke Rundqvistiä esittävä Nylund on kotoisin Oulun Tuirasta. Breakdancen 90-luvun lopulla aloittanut Nylund voitti jopa maailmanmestaruuden lajissa, ja Tuomas Tuomi-Nikulan kanssa pohditaankin, millaista oli olla suomenruotsalainen tanssija kiekkokaupunki Oulussa.

Nykyään Helsingissä asuvan näyttelijä tarinat vievät muistoissa Oulun nuorisotalo Waldaan, Nukun limudiskoihin ja kokemuksiin breakdancen maailmassa.

Kotiseuturakkaudella-podcastissa tunnetut henkilöt pureutuvat omiin juuriinsa kotiseuturakkauden ja oman identiteetin muodostumisen kautta. Kahdeksanosainen podcast-sarja tuo kuunteluun tunnettuja persoonia, joiden juurissa on mielenkiintoisia puolia. Ensimmäisessä jaksossa vieraana on Ville ”Viki” Eerikkilä, kemiläinen YleX:n radioaalloilta tuttu radiojuontaja, joka johdattaa kuuntelijat kasarin lapsen Kemin vuosiin. Toisessa jaksossa vieraaksi saapui some-vaikuttaja Rosanna Kulju. Sarjan juontaa Basson iltapäivästä tuttu Tuomas ”Tuke” Tuomi-Nikula.

Podcast-sarjan jaksot ovat kuunneltavissa Podplay- ja Radioplay-sovelluksissa sekä lisäksi yleisimmissä podcast-sovelluksissa, kuten Spotifyssa ja Apple Podcasteissa.

Kuuntele Kotiseuturakkaudella -podcast-sarjaa alla olevan soittimen kautta tai osoitteessa podplay.fi.