Forum24:n verkkosivut ovat uudistuneet, sisältö jatkossakin maksutonta, näköislehden löydät nyt uudesta paikasta

Forum24:n verkkosivut ovat uudistuneet. Forum24 on jatkossa teknisesti osa Kalevan verkkosivuja. Forum24:n sisältö löytyy kuitenkin edelleen tutusta osoitteesta forum24.fi. Sisältö säilyy lukijoille tuttuun tapaan maksuttomana.

Uudet nettisivut vastaavat toiminnallisuudeltaan ja ulkoasultaan paremmin tämän päivän tarpeisiin. Uusien verkkosivujen myötä Forum24:n sisältö saa myös laajemman yleisön, sillä jatkossa Forum24:n uutiset näkyvät osana uutisvirtaa myös Kalevan etusivulla sekä Kaleva sovelluksessa. Myös Forum24:n näköislehti säilyy jatkossakin maksuttomana, mutta löytyy uudesta paikasta Kalevan näköislehtialustalta.

Forum24:n uutisia voi jatkossa kommentoida Kaleva Media -tunnuksella. Tunnuksen luominen on maksutonta.