Uutta tekniikkaa käyttöön Kaleva Median painotalossa

Kaleva Median paino on ottanut käyttöön edistyksellisen Agfa Spir@l rasterin, joka parantaa sanomalehtipainon kuvien ja värien laatua sekä vähentää värien kulutusta. Uusi Spir@l rasteri otettiin Kaleva Mediassa käyttöön ensimmäisenä Suomen sanomalehtipainoista torstaina 21. tammikuuta 2021.

Muutoksella tavoitellaan jopa 10% säästöä värien kulutuksessa ja asiakkaillemme tämä muutos näkyy entistä parempana kuvanlaatuna ja värien toistona. Lukijoille tämä tarkoittaa selkeämpi kuvia sekä mainoksia ja mainostajille etuna on esimerkiksi värien parempi toistuvuus alkuperäisestä PDF:stä. Näin värien skaalautuvuus on tasalaatuisempaa ja sanomalehden värit ovat entistä paremmin tasalaatuisia digilaitteiden väritoiston kanssa.

Tutustu Agfan patentoituun Spir@l rasteriin Agfan verkkosivuilla ->