Kaleva Media mukana SPR:n Nälkäpäiväkeräyksessä 24.–25.9.2020

Kaleva Media osallistuu SPR:n Nälkäpäiväkeräykseen lahjoittamalla Lapin Kansan, Koillissanomien, Raahen Seudun, Iijokiseudun ja Siikajokilaakson verkon etusivut kampanjan käyttöön 24. syyskuuta. Kalevassa keräys toteutetaan 25.9.

Käytännössä verkkosivuston kävijälle tämä tarkoittaa sivustolle saavuttaessa näytettävää overlay-banneria, joka ohjaa lahjoittamaan Punaisen Ristin keräykseen.

Sivujen käyttäjille Nälkäpäivä-ilmoitus näytetään vain kerran, eikä se estä käyttäjiä jatkamasta yrityksen sivustolle normaalisti. Kävijä voi tämän jälkeen palata lahjoituslippaaseen sivustolla näkyvän pienen painikkeen kautta. Tämä painike näkyy kävijöille kunnes sitä on kertaalleen painettu.

Katso lisää SPR:n sivuilta >

#SPRtakeover #nälkäpäivä