Iijokiseudun verkko on uudistunut – verkkosisältöjen määrä kasvaa huimasti

Iijokiseudun verkkosivusto on uudistunut. Iijokiseutu on viides Kaleva Median uutismedia, joka ottaa käyttöön yhtenäisen, uuden julkaisualustan. Julkaisualusta on jo aiemmin ollut käytössä Lapin Kansassa, Kalevassa, Raahen Seudussa ja Koillissanomissa.

Uusi Iijokiseudun verkkosivusto on entistä käyttäjäystävällisempi, sisällöltään runsaampi ja ulkoiselta ilmeeltään raikkaampi.

– Me Iijokiseudun tekijät olemme uudistuksesta innoissamme. Nyt voimme tarjota tilaajillemme entistä enemmän sisältöä verkossa, iloitsee Iijokiseudun päätoimittaja Martta Oinas-Panuma.

Jatkossa iso osa verkon sisällöstä on vain tilaajille tarkoitettua.

– Kaikilla Iijokiseudun tilaajilla on rajaton lukuoikeus kaikkiin verkon sisältöihin, joten verkossa kannattaa ehdottomasti käydä lukemassa tuoreimmat jutut päivittäin.

– Verkkosivustomme päivittyy seitsemänä päivänä viikossa, joten tarjolla on aina jotain mielenkiintoista luettavaa.

Uuden verkkosivuston ansiosta Iijokiseutun toimitus kykenee tarjoamaan aiempaa monipuolisempia sisältöjä ja hyödyntämään paremmin digitaalisia kerronnan keinoja.

Yksi keskeisistä Iijokiseudun verkon uudistuksista on avainsanojen käyttöönotto. Niiden avulla lukija löytää juuri itselleen tärkeät sisällöt.

– Avainsanat auttavat toimitusta tuomaan esille eri asiakokonaisuuksia ja ne auttavat esimerkiksi eri juttuaiheiden kehityksen seuraamista. Meillä on Pudasjärvelläkin meneillään monia aiheita, joita toimitus seuraa ja joista uutisoimme säännöllisesti.

Uutena ominaisuutena on myös kommentointimahdollisuus. Kirjautuneet käyttäjät voivat kommentoida juttuja ja kommentit liittyvät suoraan sisältöjen yhteyteen.

– Sivustoa kehitetään koko ajan. Esimerkiksi videoiden määrä tulee kasvamaan.

Iijokiseudun verkkosivuston sisältö tukeutuu vahvasti paikallisuuteen.

– Iijokiseutu nostaa esiin alueensa kiinnostavimmat uutiset, puheenaiheet ja ilmiöt niin verkossa kuin paperilla.

Toimitus ottaa mielellään vastaan palautetta uuden verkkosivuston sisällöstä.