51. Kaleva Cup pelataan 21.–23.8.2020 Heinäpään urheilukeskuksessa

Perinteinen jalkapallon Kaleva Cup eli Pohjois-Suomen nappulaturnaus pelataan Oulussa, Heinäpään urheilukeskuksessa 21.–23. elokuuta. Poikien P12 sarjassa mukana on 12 joukkuetta ja tyttöjen T12 sarjassa kahdeksan joukkuetta. Lohkoarvonta järjestetään Valkean kesäkadulla torstaina 6. elokuuta klo 14 alkaen.

Järjestyksessään jo 51. Kaleva Cupin mestaruuksia puolustaa tytöissä kajaanilainen FC Wimma ja pojissa OLS/Sininen. Valkean kesäkadulla järjestettävän lohkoarvonnan suorittaa pitkän uran ammattilaisena tehnyt ja nykyään junioreiden valmennuksessa mukana oleva Markus Heikkinen.

Kaleva Live näyttää turnauksen pronssi- ja loppuottelut selostettuina sunnuntaina 23.8.

Lohkoarvonta käynnistyy Valkean kesäkadun lavalla torstaina klo 14. Turnausinfo Palloliiton sivuilla, turnauksen järjestelyistä vastaa JS Hercules.