Peruttu: Kalevan keskustelupaneeli Varjo-festivaalilla Oulussa 8. elokuuta

Kalevan Varjon alla -keskustelupaneeli Varjo-festivaaleilla on jouduttu valitettavasti perumaan aikataulullisten syiden vuoksi. Korvaavaa ohjelmistoa keskustelupaneelin tilalle ei ole mahdollista järjestää, joten lauantain päiväohjelma käynnistyy Varjo-festivaaleilla ohjelman mukaan klo 15 Mariskan esiintymisellä, festivaalialue avautuu yleisölle klo 14. Kaleva Media ja Varjo-festivaali pahoittelee peruuntumista ja toivottaa festivaalivieraille aurinkoista viikonloppua Kuusisaaressa.

Varjo-festivaali on yksi ensimmäisistä isoista yleisötilaisuuksista pohjoisessa koronarajoitusten höllentämisen jälkeen. Festivaaleilla esiintyy nimekkäitä kotimaisia esiintyjiä Maustetytöistä Olavi Uusivirtaan ja Mariskasta Gaselleihin. Tutustu festivaalin ohjelmaan varjofestivaali.fi -sivuilla.

Katso kaikki Kaleva Live -lähetykset: kaleva.fi/live

Oikeudet muutoksiin pidätetään.