Kalevan verkko uudistuu tiistaina 12.5.2020

Kaleva ottaa tiistaina 12.5. käyttöön uuden verkkoalustan, jonka ansiosta Kalevan digitaalisia sisältöjä voidaan kehittää monipuolisemmin ja kiinnostavien sisältöjen pariin löytää aiempaa helpommin.

Uuden verkkoalustan ansiosta Kalevan toimitus kykenee tarjoamaan aiempaa monipuolisempia sisältöjä ja hyödyntämään aiempaa paremmin digitaalisia kerronnan keinoja. 

Toukokuun alussa työnsä aloittanut uusi päätoimittaja Sanna Keskinen näkee digitaalisuudessa Kalevan tulevaisuuden kivijalan, joka pitää rakentaa mahdollisimman kestäväksi ja joustavaksi.

– Maali siirtyy koko ajan, Keskinen sanoo.

Tällä hän tarkoittaa jatkuvaa kehittämistä, niin teknisesti kuin sisällönkin kannalta. Digitaalisessa maailmassa lukijan huomio on kiinnitettävä hetkessä. Sillä on vaikutuksensa niin visuaalisuuteen, otsikointiin kuin näkökulmiinkin.

– Hyvä sisältö ratkaisee, oli käyttöliittymä mikä tahansa, Keskinen sanoo.

Palveluun täytyy kirjautua uudelleen

Kaleva Media -tunnukset. Kirjautuneiden käyttäjien tulee kirjautua uudelleen Kalevan uuteen verkkopalveluun Kaleva Media -tunnuksella. Aiemman Kaleva-tilin käyttäjätunnus ja salasana toimivat myös uudessa Kaleva Media -tunnuksessa.

Kalevan sovellus. Kaleva.fi-sovelluksesta luovutaan kokonaan. Kalevan ainoaksi sovellukseksi jää eKaleva-sovellus, jonka nimi muuttuu Kalevan sovellukseksi. Jos sovellus on jo käytössä, entiset käyttäjätunnukset ja salasanat toimivat jatkossakin. Kalevan sovellusta kehitetään jatkuvasti, joten päivityksistä huolehtimalla saa käyttöönsä uusimman version. Sovelluksen voi ladata Google Playsta tai Applen App Storesta.

Näköislehti. Printti-Kalevan digitaalista näköislehteä pääsee vastaisuudessa lukemaan Kalevan sovelluksesta tai selaimella Kalevan verkosta osoitteessa Kaleva.fi/nakoislehti.

Neuvot ja vinkit Kalevan verkon käyttöön: Kaleva.fi/digihaltuun