Osallistu Oulu247 tekemiseen ja voita Nokia 7.2.

Jaa kotoilufiiliksesi tai -vinkkisi Oulu247-sovellukseen ja voita Nokia 7.2 64 gb huippupuhelin. Voit osallistua käyttämällä #oulu247 merkintää joko Instagrammissa tai Twitterissä, Facebookissa lisää julkaisuun myös @oulu247 merkintä.

Osallistut samalla kaupunkimedian tekemiseen, sillä #Oulu247-aihetunnisteella merkitty sisältö näkyy Oulu247:n Ihmisiltä-osiossa. Voit lähettää sisältöä ja osallistua myös suoraan sovelluksesta ilman Twitter- tai Instagram-tiliä. Viesteillä voi kestää 5–10 minuuttia ilmestyä näkyville sovellukseen. Jokaisella viestillä parannat mahdollisuuksiasi voittaa arvonnassa!

Sisältö, joka on lähetetty 20.4.–21.5.2020 välisenä aikana on automaattisesti mukana arvonnassa. Arvonnassa voittaneelle ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagram- tai Twitter-tilille yksityisviestillä tai sähköpostitse.

Katso kilpailun säännöt ja lisätiedot Oulu247.fi -sivustolta.