Kaleva Median lehdille menestystä Suurilla Lehtipäivillä

Parhaat paikallislehdet, kaupunkilehdet ja kaupunkilehtijutut palkittiin Suurilla Lehtipäivillä Hyvinkäällä 7. marraskuuta 2019. Kaleva Median julkaisuista palkinnoille ylsi Koillissanomat ja Uusi Rovaniemi.

Vuoden 2019 parhaat paikallislehdet ovat printissä Kiuruvesi-lehti ja Kaleva Median julkaisema Koillissanomat sekä verkossa Lempäälän-Vesilahden Sanomat ja Koillissanomat. Parhaaksi kaupunkilehdeksi valittiin Kuopion Kaupunkilehti ja toiseksi sijoittui Kaleva Median julkaisema Uusi Rovaniemi.

Kaupunkilehtien juttukilpailun 1. sarjassa sijoittui toiseksi Uudessa Rovaniemessä julkaistu juttu Hymyilevä ilmastotutkija (teksti Veera Vasara, kuvat Jussi Leinonen). Kaupunkilehtien juttukilpailun 2. sarjan toisen palkinnon sai Uuden Rovaniemen toimittaja Veera Vasara jutullaan Vanhukset harhailivat pakkasessa ja kolmanneksi sijoittui Uuden Rovaniemen päätoimittaja Leena Talvensaari jutullaan Retki peruuntui, kun kyyti ei tullut. Sarjassa arvioitiin pelkkää tekstiä.

Lisäksi Kaleva Median myyntipäällikkö Sami Saari Rantalakeudesta palkittiin vuoden myyntitykkinä.

Onnittelut menestyneille, katso kaikki palkitut ja palkintoperusteet > (sanomalehdet.fi)