Lapin Kansan verkkosivut ensimmäisenä Kaleva Median uudelle sisältöalustalle

Kaleva Median uusi verkko- ja sisällönhallinnan alusta Lorien otettiin käyttöön ensimmäisenä Lapinkansa.fi -sivustolla 12. syyskuuta. Mediatalon oma julkaisujärjestelmä takaa jatkuvan kehityksen sekä entistä paremman käyttökokemuksen lukijoille.

– Lapin Kansa haluaa olla eturintamassa myös digimaailmassa. Uusimme parhaillaan verkkopalveluamme vastaamaan paremmin käyttäjien toiveita ja entistä nopeammin latautuva ja käyttäjäystävällisempi palvelu vastaa näihin palautteisiin. Lapinkansa.fi toimii täysin uudella alustalla ja toivomme palautetta uuden palvelun käyttöönotosta, Lapin Kansan päätoimittaja Antti Kokkonen summasi uudistuksen hyötyjä.

Kirjaudu uudelleen ja pääset hyödyntämään Lapin Kansan digitaalisia palveluita

Uuden verkkopalvelun käyttöönoton myötä tietokoneen tai mobiililaitteen verkkoselaimella lapinkansa.fi verkkosivuja ja näköislehteä käyttävien tulee kirjautua palveluun uudestaan.

Kirjautuminen tapahtuu www.lapinkansa.fi –osoitteessa oikean yläkulman ”Kirjaudu” linkin kautta käyttäjätunnuksella (sähköpostiosoitteesi) ja salasanalla, joilla olet jo aiemmin käyttänyt palvelua.

Mobiililaitteiden Lapin Kansa -sovelluksessa uudelleenkirjautumista ei tarvitse tehdä. Lapin Kansan mobiilisovelluksen ulkoasua on kuitenkin päivitetty sivustouudistuksen yhteydessä.

Lue lisää uudistuksesta Lapin Kansan sivuilla >

Hyviä lukuhetkiä uudistuneen verkkosivustomme parissa!

Anna meille myös palautetta käyttökokemuksestasi >