KameOn Cup 2019 e-urheiluturnaus Kotona 2019 -messuilla

Historian ensimmäinen KameOn Cup – e-urheiluturnaus järjestetään verkossa ja Ouluhallin Kotona 2019 – messuilla 28.–29.9.2019. Turnauksessa on luvassa pätevä kolmen pelin kimara, josta löytyy jokaiselle mieleistä pelattavaa: tarkkuutta ja taktiikkaa Counter-Strikessä, räiskettä ja räminää Overwatchissa sekä vauhtia ja vaarallisia tilanteita Fortnitessä.

Turnaus on suunnattu alle 20-vuotiaille e-urheilulupauksille, joilla on sekä Kotona 2019 -messuille että turnaukseen maksuton pääsy.

Karsinnat pelataan internetin välityksellä, ja kaikki pelit saavat arvoisensa päätöksen, kun niiden finaalit pelataan Ouluhallissa. Kotimaisen e-urheilun kulmakiven Counter-Striken finaalia on mahdollista seurata paikan päällä jättiscreeniltä. Lisäksi turnauksen yhteydessä voi lauantaina laittaa taitonsa todella koetukselle haastamalla entisen Overwatch-ammattilaisen Jani ”Tseini” Kähkösen kaksintaisteluun Overwatchissa kello 12–14 välisenä aikana.

Katso lisätiedot verkkokarsinnoista ja aikatauluista Kameon.gg -sivustolla sekä Facebook-tapahtumassa.

Kaleva Media on KameOnin pääyhteistyökumppani.