Ookkonää hevostellu 7.9.2019

Vuosien varrella perinteeksi noussut Ookkonää hevostellu -tapahtuma vietetään tänä vuonna lauantaina 7.9.2019 Äimäraution raviradalla. Ookkonää hevostellu tarjoaa loistavan kokemuksen tutustua hevosharrastuksen monipuoliseen ja mielenkiintoiseen maailmaan.

Ookkonää hevostellu

La 7.9.2019
Klo 10-13.30
Äimäraution ravirata, Oulu
Vapaa pääsy (myös klo 14 alkaviin raveihin!)

 

Useamman tunnin ajaksi tiedossa on runsaasti nähtävää ja tehtävää koko perheelle. Tiedossa on useita näytöksiä ja esittelyitä kaikesta hevosteluun liittyen. Kahvio palvelee koko tapahtuman ajan ja paikalla on myös lakun myyjä.

Perinteisesti tapahtumassa on myös hevostarvikkeiden kirpputori, jonne voi tuoda mitä tahansa hevosteluun liittyvää. Myyntipaikat ovat ilmaisia, mutta niitä on rajoitettu määrä tarjolla. Uutuutena hevostarvikekirppiksellä on tämän vuoden tapahtumassa lahjoituspöytä. Lahjoituspöydälle voi tuoda itselle tarpeettomia hevosteluun liittyviä tarvikkeita, jotka voivat olla jollekin toiselle harrastajalle tarpeellisia. Lahjoituspöydältä voi myös napata itselle mukaan jotain tarpeellista tavaraa.

Heti tapahtuman jälkeen on tiedossa lauantairavit – luvassa on Finn-Tack Oulu Express -finaalit ja Kavioliigan avaukset. Ennen lauantairaveja luvassa on ponilähtö heti tapahtuman päättymishetkellä klo 13,30. Ravit alkavat klo 14:00.

 

Monipuolisessa ohjelmassa mm.

 • Pohjois-Suomen eskadroona
 • Vikellys-näytös
 • Katrilli-näytös
 • Esteratsastusnäytös
 • Monte-näytös
 • Kepparikatrilli
 • Ponilähtö
 • Ravit

Esittely- ja toimintapisteet tapahtumassa

 • Poniratsastus- ja ajelua
 • Kepparipaja –
 • Hevostarvikekirpputori
 • Varikkokierros
 • Hevostaidot haltuun -piste
 • Hevoshieroja, Rento ravi
 • SRL Pohjois-Suomi ja Oulun ratsastajat ry
 • Äimäraution hevostarvike
 • Kaleva
 • Proagria
 • Oulun OP
 • Kultajousi
 • Lakupiste
 • jne.

Tervetuloa mukaan tähän suurta suosiota keränneeseen tapahtumaan ja tutustumaan hevosharrastuksen monipuoliseen maailmaan!