Kaleva Cup 23.-25.8.2019

Kaleva Cup pelataan Heinäpään urheilukeskuksessa tulevana viikonloppuna. Ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua, sillä turnaus on historiansa viideskymmenes. Kaleva Cup on pisimpään yhtäjaksoisesti pelattu suomalainen jalkapallon junioriturnaus, aina vuodesta 1970 saakka.

12-vuotiaiden poikien ja tyttöjen Pohjois-Suomen mestaruusturnaus alkaa perjantaina lohkovaiheen otteluilla. Ne jatkuvat myös lauantaina, mutta tyttöjen finaaliottelut käydään jo silloin pienemmän joukkuemäärän vuoksi. Poikien ratkaisuottelut käydään sunnuntain aikana.

Turnauksessa on nähty vuosien varrella useita huippulupauksia, jotka ovat menestyneet vuosien varrella myös maajoukkuepaidassa asti. Pelit potkaistaan käyntiin perjantaina klo 13:30, tule seuraamaan Pohjois-Suomen lahjakkaiden nuorten otteita Heinäpään nurmelle!

Tutustu Kaleva Cupin mielenkiintoiseen historiaan päivän Kalevassa tai eKaleva.fi