Kaleva Median Yrityspalvelut markkinointikumppaninasi

Mitkä ovat parhaat mediaratkaisut ja kanavat markkinointiisi? Kaleva Median Yrityspalveluiden tarjonnan löydät nyt uusiutuneilta sivuilta. Tutustu tarjontaamme pienistä mainostiloista laajoihin monimediakokonaisuuksiin, kampanjasuunnitelmiin sekä tuotantoihin.

Kaleva Media tarjoaa pohjoisen vahvana markkinointikumppanina mediaratkaisut, kampanjasuunnittelun, mainostuotannon, palvelukonseptit, paino- ja jakelupalvelut sekä markkinatutkimukset vaikka avaimet käteen periaatteella. Monimediapalvelumme kattaa kaikki mainonnan ratkaisut printtiin, digitaalisiin kanaviin ja sisältömarkkinointiin. Lisäksi tarjontaamme kuuluvat sosiaalisen median kampanjat ja vaikuttajamarkkinointi.

Mediatarjontaamme kuuluu kahdeksan tilattavaa sanomalehteä ja seitsemän kaupunkilehteä sekä yli 50 aikakausi- ja ristikkolehteä. Lisäksi tarjontaamme kuuluu kattavat sähköiset kanavat valtakunnallisesti uutistarjonnnasta mielenkiintoisiin sisältösivuihin höystettynä polttavilla puheenaiheilla, blogeilla sekä parhailla tarjouksilla.

Pohjoisen Suomen ihmiset kohtaavat luontevasti eri medioissamme ja mainostajana tavoitat kauttamme yli puoli miljoonaa kuluttajaa. Tutustu tarkemmin ja ota yhteyttä.

Kaleva Media Yrityspalvelut

PALVELUPISTE
08 5377 180
(ma-pe klo 8-16)

SÄHKÖPOSTIT
mediamyynti@kaleva.fi
etunimi.sukunimi@kaleva.fi

TULE KÄYMÄÄN
Käyntiosoite: Solistinkatu 4, 90140 Oulu
Postiosoite: PL 170, 90401 Oulu

Palvelupiste (Lapin lehdet)
044 451 0511
mainonta.lappi@lapinkansa.fi