Tule ideoimaan 120 ympäristötekoa kanssamme

Tänä vuonna on kulunut 120 vuotta siitä, kun Kaleva perustettiin vahvana tehtävänään parantaa ja vahvistaa Pohjois-Suomen elinoloja. Olemme aina liputtaneet pohjoisen elämän ja ympäristön puolesta ja näin teemme myös jatkossa.

Haluamme nyt yhdessä löytää konkreettisia tekoa, joilla voimme pitää huolta paikallisesta luonnostamme ja hidastaa ilmastonmuutosta. Vain yhdessä voimme onnistua.

Ehdota ympäristötekoa, haasta yhteisösi ja työporukka mukaan. Jokainen voi antaa niin monta ideaa kuin haluaa ja osallistujat voivat arvioida muiden jättämiä ehdotuksia 10.3. asti. Teot voivat olla pieniä tai suuren suuria. Ideoiden siirtymistä käytäntöön seuraamme Kaleva Median sosiaalisen median kanavissa Facebookissa ja Instagrammissa sekä muissa julkaisuissa. Arvomme osallistujien kesken 300 euron ja 2 x 150 euron lahjakorttia paikallisiin lähiruokaliikkeisiin.

Osallistu ideointiin