120 ympäristötekoa kampanja ylsi tavoitteisiin

120-vuotiaan Kalevan kunniaksi haastoimme seuraajamme ideoimaan kanssamme 120 ympäristötekoa Pohjois-Suomeen. Kuukauden mittaisen monimediakampanjan aikana saavutimme 120 idean tavoitteen ja kaikkiaan ideoita saimme kasaan 146 kappaletta 126 ideoijalta. Joukkoistamistyökalulla tehdyllä ideoiden keräämisen lisäksi käyttäjät pystyivät myös arvioimaan toisten jättämiä ideoita ja näitä arvioita kertyi kaikkiaan 1460 kappaletta.

Seuraavaksi ideat käydään läpi ja erityisesti Kaleva Medialle suunnatut ideat ja aloitteet tuodaan mukaan konsernin sisäisiin projekteihin. Muiden ideoiden osalta käynnistämme sopivien yhteistyökumppanien valikoinnin ja kevään aikana tulemme kontaktoimaan yhteistyöyrityksiämme ja kannustamaan heitä kertomaan omista toiminnoistaan.

Kaikkien ideoijien kesken arvoimme 300 euron ja 2 x 150 euron lahjakortit paikallisiin lähiruokaliikkeisiin. Voittajille ilmoitamme henkilökohtaisesti.

Kiitos ideointiin osallistuneille! Katso esimerkkejä ideoista kampanjan sivuilla >

#120tekoa kampanja jatkuu koko juhlavuoden loppuun saakka. Seuraa ideoiden edistymistä käytäntöön kanavissamme: Facebook – Instagram – Twitter