Kalevan Kai Nevala palkittiin Vuoden ylei­sur­hei­lu­toi­mit­ta­ja­na

Kalevan urheilutoimittaja Kai Nevala on valittu Vuoden yleisurheilutoimittajaksi.

Suomen urheiluliitto julkisti vuoden 2018 palkittunsa maanantaina Helsingissä järjestetyssä tilaisuudessa.

– Kai Nevala on kokenut urheilutoimittaja, jonka oivaltavaa, myötäelävää ja taitavaa sanankäyttöä on ilo lukea. Nevala tuntee urheilua ja yleisurheilua monipuolisesti ja osaa ottaa kantaa tavalla, joka pistää ajattelemaan, SUL perusteli valintaansa.

Vuodesta 1999 lähtien Kalevan urheilussa työskennellyt Nevala on kotonaan niin arvokisoissa kuin pienemmissäkin tapahtumissa. Viime kesänä hän uutisoi persoonallisella, lukijaa palkitsevalla kirjoitustyylillään, tunnelmia muun muassa Jyväskylän Kalevan Kisoista ja Berliinin EM-yleisurheiluista.

Nevalan työnjälki on noteerattu myös aikaisemmin, sillä hän oli ehdolla kaksi vuotta sitten Urheilujournalismi-palkinnon saajaksi Urheilugaalassa.