Antti Kokkonen ja Kyösti Karvonen JSN:oon

Julkisen sanan neuvosto (JSN) valinnat julkaistu:

Sanomalehtien Liiton liittojohtaja Jukka Holmberg on valittu Julkisen sanan neuvoston (JSN) kannatusyhdistyksen hallituksen puheenjohtajaksi vuodeksi 2019.

Kannatusyhdistys päätti valinnasta syyskokouksessaan 30.11. Helsingissä.

Holmberg seuraa tehtävässä Journalistiliiton puheenjohtajaa Hanne Ahoa, joka jatkaa yhdistyksen hallituksessa. Hallituksen valittiin uudelleen myös Ylen journalististen standardien ja etiikan päällikkö Timo Huovinen.

Holmberg on toiminut JSN:n kannatusyhdistyksen hallituksessa vuodesta 2012 ja aiemmin vuosina 2007–2009. Sanomalehtien Liitto on JSN:n suurin taustayhteisö.

JSN:n kannatusyhdistyksen syyskokous päätti jatkaa Lapin Kansan päätoimittajan Antti Kokkosen toimikautta Julkisen sanan neuvoston jäsenenä yhdellä vuodella vuodeksi 2019. Kokkonen toimii neuvoston varapuheenjohtajana.

Kokkosen varajäseneksi valittiin Kalevan vastaava päätoimittaja Kyösti Karvonen. Hän siirtyy myöhemmin neuvoston varsinaiseksi jäseneksi kaudeksi 2020–2022. Karvosen varajäseneksi nousee tuolloin sanomalehti Uusimaan päätoimittaja Anne Lahnajärvi.