Kalevan painetun lehden rakenteessa muutoksia, enemmän sisältöä viikonloppuihin

Painetun Kalevan rakenne muuttuu 9. joulukuuta alkaen. Kaleva kysyi alkusyksystä lukijoiden lukemistottumuksista ja toiveista Kalevaa kohtaan, ja saatu viesti oli selkeä: viikonloppuihin toivotaan lisää luettavaa, koska silloin on aikaa paneutua lehteen.

Tähän toiveeseen vastataan joustavoittamalla arkilehden rakennetta ja lisäämällä sisältöä viikonloppuihin. Lehden osastojako muuttuu, ja maanantaista perjantaihin lehti ilmestyy yksiosaisena. Samalla satsataan entistä enemmän sisältöihin. Viikonlopulle tehdään lisää pitkiä ja punnittuja lukujuttuja, ja viikolla painopiste on paikallisissa uutisissa ja kiinnostavissa ihmisissä.

Palautetta muutoksesta tai muusta Kalevan sisällöstä voi antaa asiakaspalvelun kautta.