Kaleva Media piristää terveydenhuoltoalan henkilökuntaa kiitoksena pandemian aikaisesta työstä

Kaleva Media lahjoittaa jokaiseen loppukauden Oulun Kärppien runkosarjaotteluihin pääsylippuja Pohjois-Pohjanmaan Sairaanhoitopiirin henkilöstölle koronapandemian aikaisesta potilaiden hoidosta, jota on tehty poikkeuksellisen arjen keskellä.

Kulunut puolentoistavuoden jakso on ollut raskas niin media-alalle, kuin myös erityisesti terveydenhuolto- ja tapahtuma-alalle. Korona-aallon iskiessä voimakkaimmin keväällä 2020 sulkeutuivat tapahtumapaikkojen ovet ja uutisia on sävyttäneet jatkuva keskustelu terveydenhuollon kantokyvystä ja henkilöstön jaksamisesta.

– Edelleen törmäämme päivittäisissä keskusteluissa siihen, että kaikki toimijat eivät ole toipuneet täysin koronan jälkeiseen aikaan, ja lisäksi viime aikojen logistiikkavaikeudet ovat tuoneet omat sävynsä markkinoilla vallitsevaan tilanteeseen. Vaikka näemmekin lukujen puolesta valoa tunnelin päässä, ei kamppailu ole missään nimessä ohi ja sen myötä koemmekin, että nyt on aika muistaa heitä, jotka ovat olleet puolustuslinjassa pandemian alkuajoista saakka, brändi- ja kulttuurijohtaja Anna Kärävä Kaleva Mediasta kertoo.

Kaleva Media toivoo, että pääsylippulahjoitukset kannustavat myös muita kuluttajia suuntaamaan tapahtumiin, toki aina terveysturvallisuus mielessä pitäen.

– Tapahtuma-ala on käynnistymässä hiljalleen, mutta katsojamäärät ovat vielä jääneet pandemia-ajan edeltävästä ajasta. Kaleva Median Pohjoista kanttia heinä-syyskuussa 2021 tekemä tutkimus vahvistaa käsitystä, että halu osallistua sosiaalisiin tilaisuuksin on voimakas ja kannustammekin terveitä, rokotettuja ihmisiä osallistumaan paikallisiin tilaisuuksiin ja palveluiden käyttöön.

Kärppien kauden aloitus Liigassa on ollut lupaava ja oululaisjoukkueen harteille kasataan perinteiseen tapaan menestysodotuksia. Esimakua saatiin Kärppien noustessa sarjataulukossa Liigan kärkikastiin.

– Pitkäaikaisena Kärppien yhteistyökumppanina tunnemme vastuumme siitä, että ihmiset löytävät takaisin Raksilaan ja on todella hienoa mahdollistaa terveydenhuoltoalan henkilöstölle virkistystä poikkeuksellisen arjen keskelle. Samalla tämä on kiitoksemme heille, jotka huolehtivat pohjoisten ihmisten terveydestä ja toimintakyvystä. Me taas kannamme osaltamme vastuumme pohjoisen henkisen ja taloudellisen vireen ylläpitämisestä.

Pääsylippujen arvonta Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin henkilöstölle käynnistyy Kärpät – KalPa kotiottelusta, joka pelataan 5. marraskuuta ja jatkuu runkosarjan päätöskierroksen Kärpät – Kookoo otteluun saakka, joka pelataan 17.3.2022.