Kaleva Media Suomen innostavimpia työpaikkoja

Kaleva Media on saavuttanut vuoden 2021 PeoplePower®-tutkimuksessa AA-luokituksen sekä Suomen innostavimmat työpaikat 2021 -tunnustuksen. Kyseessä on suomalaisen työelämän tunnustus, joka myönnetään vuosittain parhaille Eezy Flown PeoplePower® -tutkimukseen osallistuneille organisaatioille.

Suomen innostavimmat työpaikat

Mittaamme henkilöstötutkimuksella vuosittain, miten työntekijäkokemuksemme vaikuttaa suorituskykyymme, sitoutumiseemme, asiakaskokemukseen ja menestykseemme. Saamme esiin henkilöstön innostuneisuuden ja omistautuneisuuden tason sekä kaikki keskeiset henkilöstökokemuksen, organisaation toimivuuden ja kulttuurin elementit niin ihmisten oman työn, yksiköiden toimivuuden kuin myös koko organisaation toiminnan näkökulmista.

Tunnustus on vahva viesti henkilöstömme erinomaisesta innostuneisuudesta ja halusta tehdä parhaansa organisaatiolle tärkeiden päämäärien saavuttamiseksi. Asiakkaillemme ja muille sidosryhmillemme se antaa kuvan hyvämaineisesta ja vastuuntuntoisessa organisaatiossa. Oman henkilöstön kokema positiivinen työnantajakuva on vaikuttava viesti innostavasta ja tavoiteltavasta työpaikasta.

Suomen innostavin työpaikka 2021 julkaistaan 2022 vuoden alussa innostavimmat.fi-sivustolla.