Kaleva Media Talents tiimi täydentyy kahdella pohjoissuomalaisella urheilijalla

Pohjoisen mediatalon vuonna 2019 käynnistämä Kaleva Media Talents -yksilöurheilijoiden tukiohjelma laajenee pääluvultaan kahdeksaan urheilijaan. Tuoreimmat lisäykset ovat maastohiihdossa viime talvena nuorten maailmanmestaruuden voittanut Niilo Moilanen ja Pariisin vuoden 2024 paralympiakisoihin tähtäävä ratsastaja Laura Kangasniemi.

Entuudestaan Kaleva Media Talents tiimiin kuuluvat telinevoimistelija Ada Hautala, yleisurheilijat Mette Baas, Toni Keränen ja Aaro Davidila, golffari Karina Kukkonen ja freeski-laskija Anni Kärävä.

Laura Kangasniemi

– Viimeisen parin vuoden aikana olemme saaneet mittavan määrän perinteisiä sponsorointihakemuksia sekä hakemuksia Talents-tiimiin ja olen iloinen, että pystyimme haastavien aikojen jälkeen kiinnittämään kaksi uutta lahjakkuutta Kaleva Medialle. Nuorten sarjoissa menestynyt Niilo tuo valtavan suositun maastohiihdon mukaan tiimin lajirepertuaariin ja Laura puolestaan paralajit, joten olemme iloisia saadessamme uudenlaista taituruutta yhteistyökumppaneiksemme, Kaleva Median toimitusjohtaja Juha Laakkonen kertoo.

Oululaisen paraurheilija Laura Kangasniemen laji on kouluratsastus. Hevosena Kangasniemellä toimii 7-vuotias Oldenburg ruuna Finnman, tutummin Fidel. Parivaljakko kuuluu pararatsastuksen maajoukkueen kehitysryhmään.

Kangasniemen tapaan oululainen, nykyisin Vuokatissa asuva ja harjoitteleva Niilo Moilanen kuuluu Suomen Hiihtoliiton maajoukkueryhmiin osana Kainuun Prikaatin lumilajijoukkuetta.

Kaleva Media Talents tiimin tavoitteena on tukea nuoria urheilijoita heidän urheilu-urallaan tavoitellessaan paikkaa Suomen ja maailman huipulta. Mediayhtiön tuki urheilijoille on rahallisen korvauksen lisäksi esimerkiksi tunnettuuden nostoa, media- ja viestintävalmennusta sekä tapahtuma- ja olosuhdeyhteistyötä.

Niilo Moilanen, kuva: Heidi Lehikoinen

Urheilusponsorointi on osa Kaleva Median vastuullisuusohjelmaa, jonka tarkoituksena on tukea ja tehdä yhteistyötä niiden tahojen kanssa, jotka vahvistavat omalla toiminnallaan pohjoista kasvua ja vireyttä. Jokaisen yhteistyökumppanin on edistettävä arvoja: luotettavuus, yhdessä saavuttaminen jokaista arvostaen, halu ja kantti uudistua ja kasvaa sekä vastuu pohjoisesta.

Tutustu Kaleva Median vastuullisuusohjelmaan: www.kalevamedia.fi/vastuullisuus