Kaleva Media otti käyttöön Kivra-digipostipalvelun

Kaleva Median ja Kolmiokirjan lehtien tilaajilla on jatkossa mahdollisuus saada tilauslaskunsa Kivra-digipostipalvelun kautta paperilaskun sijaan. Palvelu on otettu käyttöön Kaleva Mediassa juhannusviikolla.

Kun asiakas kirjautuu Kivraan, hän saa jatkossa kaikki laskunsa Kivra-palveluun niiltä yrityksiltä, jotka ovat tehneet Kivran kanssa sopimuksen. Perinteisestä e-laskusta Kivra eroaa siten, että asiakkaan ei tarvitse yksitellen valita valita niitä yrityksiä, joilta haluaa vastaanottaa laskun Kivraan. Kivran käyttöönotto korvaa automaattisesti paperilaskun, mutta e-laskusopimukset säilyvät ennallaan.

Kivra tarjoaa myös yhteiskäyttöominaisuuden. Se on kätevä, jos esimerkiksi pitää hoitaa laskuja lapsensa tai ikääntyneen omaisensa puolesta. Jakamalla Kivran toisen Kivra-käyttäjän kanssa, molemmat pääsevät katsomaan dokumentteja ja tarvittaessa myös maksamaan laskuja.