Enni Rukajärvi vieraana Kotiseuturakkaudella-podcastin päätösjaksossa

Kaleva Median Kotiseuturakkaudella-podcastin ensimmäinen tuotantokausi saadaan päätökseen lumilautailija Enni Rukajärven haastattelun myötä. Kahdeksanosaisen sarjan kaikki jaksot ovat kuunneltavissa Podplayssa.

Päätösjakson vieraaksi saapuu Enni Rukajärvi, joka tunnetaan olympiamitalistina, maailmanmestarina ja luonnon ystävänä. Kuuntele koko jakso ja kuusamolaisen mietteet kotiseudustaan.

Enni Rukajärvi on kotoisin Kuusamosta, Rukajärven kylästä. Maatilalla kasvanut Enni aloitti 6-vuotiaana laskettelun suksilla ja siirtyi lumilautaan 9-vuotiaana. Kotiseuturakkaudella-podcastissa Enni kertoo Kuusamon olevan ainutlaatuinen paikka upeine maisemineen. Rukan hiihtokeskuksen kupeessa asunut ja kyläkoulussa koulutaipaleensa aloittanut lähettää terveisensä myös ala-asteen opettajalle.

Tuomas Tuomi-Nikulan kanssa puhutaan myös kuusamolaisesta arkailemattomasta asenteesta, luonnonsuojelusta, ajankohtaisiin asioihin kantaa ottamisesta ja ulkomaisista vieraista lumilautailijan kotiseudulla.

Koko jakso kuunneltavissa alla olevan soittimen kautta tai Podplayssa, josta löydät myös aiemmat jaksot, vierainaan Ville Eerikkilä, Rosanna Kulju, Dennis Nylund, Jani Halme, Suvi Teräsniska, Miki Liukkonen ja Sami Jauhojärvi. Podcast-sarjan jaksot ovat kuunneltavissa Podplayn lisäksi ja Radioplay-sovelluksessa sekä lisäksi yleisimmissä podcast-sovelluksissa, kuten Spotifyssa ja Apple Podcasteissa.