Sami Jauhojärven mukaan Lapin voittanutta ei ole

Vaikka mä olen käynyt maailmalla monissa erittäin hienoissa paikoissa, niin ei Suomen Lapin voittanutta kuitenkaan ole, toteaa hiihdon olympiavoittaja Sami Jauhojärvi.

Elämänsä 23 ensimmäistä vuotta Ylitorniolla viettänyt Sami Jauhojärvi asui lapsuudessaan Ylitornion rajavartioston alueella, sillä Samin isä palveli rajavartijana. Kuuleman mukaan Sami ilmoitti jo 6-vuotiaana, että hänestä tulee hiihtäjä. Kotiseuturakkaudella-podcastissa Tuomas Tuomi-Nikula ja Sami Jauhojärvi keskustelevat kilpailuvietistä, pohjoisen vuodenajoista, luonnosta ja metsästyksestä. Jaksossa Sami muistelee myös yläasteen aikaista uskonnonopettajaansa sekä kertoo, mistä asioista hän on ylpeä Ylitorniolla.

Tuomas Tuomi-Nikulan juontama haastattelu on kuunneltavissa alla olevan soittimen kautta tai Podplayssa, josta löydät myös aiemmat jaksot, vierainaan Ville Eerikkilä, Rosanna Kulju, Dennis Nylund. Jani Halme, Suvi Teräsniska ja Miki Liukkonen. Podcast-sarjan jaksot ovat kuunneltavissa Podplayn lisäksi ja Radioplay-sovelluksessa sekä lisäksi yleisimmissä podcast-sovelluksissa, kuten Spotifyssa ja Apple Podcasteissa.