Suvi Teräsniska nollaa ajatuksensa Kolarissa

Tuoreessa Kotiseuturakkaudella-podcastissa vieraaksi saapuu Oulussa asuva taiteilija Suvi Teräsniska, joka ilmoittaa alkuperäiseksi kotipaikakseen Kolarin. Millainen suhde laulajalla on Kolariin? Kuuntele Podplayssa.

Jos jotenkin kaipaa sellaista totaalista nollautumista, niin se ei onnistu missään muualla kuin Kolarissa, kertoo laulaja Suvi Teräsniska.

Suvi Teräsniska on syntynyt Rovaniemellä, mutta virallinen synnyinkunta on kuitenkin Kolari. Suvi muutti Kolarista 7-vuotiaana Ouluun, ja on viettänyt siellä valtaosan elämästään, mutta lomansa hän on viettänyt Kolarissa.

Kotiseuturakkaudella-podcastissa Tuomas Tuomi-Nikula ja Suvi Teräsniska palaavat Suvin lapsuuteen ja nuoruuteen pohtien Suvin juuria ja kotiseuturakkautta. Jaksossa keskustellaan muun muassa Madetojan musiikkilukiosta, kaipuusta lapsuuden kesiin, nuoruuden piano- ja laulutunneista sekä siitä, miten Pohjois-Suomi näkyy ja kuuluu Suvissa ja hänen musiikissaan.

Tuomas Tuomi-Nikulan juontama haastattelu on kuunneltavissa Podplayssa, josta löydät myös aiemmat jaksot, vierainaan Ville Eerikkilä, Rosanna Kulju, Dennis Nylund ja Jani Halme. Podcast-sarjan jaksot ovat kuunneltavissa Podplayn lisäksi ja Radioplay-sovelluksessa sekä lisäksi yleisimmissä podcast-sovelluksissa, kuten Spotifyssa ja Apple Podcasteissa.