4 tapaa, joilla voit auttaa yrittäjää poikkeustilanteessa

Torstaiaamu. Puet yllesi paikallisesti valmistetut puiset korvakorut ja pujotat lapsesi käsiin yrittäjä ystävältäsi saadut vanttuut. Hyppäät kulkuneuvoosi ja matkalla töihin tuet vielä paikallista kivajalkakahvilaa ostamalla kahvin ja pussin pullia työpaikan kahvihuoneeseen, missä aamu alkaa.

Lounastauolla tilaatte ruokaa suosikkilounaspaikastanne, siellä on aina kiire. Töiden jälkeenkin odotat lastasi harrastuksista ja kiertelet kauppoja aikasi kuluksi ja iloksesi löydätkin käsinmaalatun postikortin, jossa kuvataan kotiseutusi maisemia.

Arjessasi tuet päivän aikana useita yrittäjiä, jotka ovat kiitollisia asioinnistasi. Mitä tapahtuu suosikeillesi, jos elämme tätä poikkeustilannetta vielä paljon pitempään?

Juuri yrittäjien hätään luotu Offerillan Auta yrittäjää -palvelu mahdollistaa paikallisen yrittäjän tukemisen myös aikana, jolloin tavallinen arjen kulkeminen ei ole mahdollista. Auta yrittäjää on kauppapaikka, jossa voit ostaa yrityksiltä heidän lahjakorttejaan, palveluitaan tai tuotteitaan helposti ja nopeasti verkossa. Voit käyttää lahjakortin tai palvelun vielä puolen vuoden päästä, mutta yrittäjä saa rahat heti. Näin autamme läheistä yrittäjäämme vaikean ajan yli.

Neljä askelta paikallisen yrittäjän auttamiseen:

1. Mene Auta yrittäjää -palvelun sivuille
2. Osta lahjakortti tai tuote kätevästi verkosta
3. Tue paikallista yrittäjää jakamalla yritys ja verkkosivu sosiaalisessa mediassa
4. Nauti hyvästä palvelusta


Tutustu siis Auta yrittäjää -palvelun yrityksiin täältä.

Offerillan Auta yrittäjää -palvelu on osa Kaleva Median Verkkosilta -projektia, jonka tarkoituksena on tarjota yrittäjille apua selviytymiseen poikkeustilanteen yli. Operaation perustana on yli 120-vuotias arvopohjamme, jonka ytimessä on vahvistaa pohjoisen alueen henkistä ja taloudellista vireyttä yhdessä asiakkaidemme kanssa.