Koillissanomien uusi mobiilisovellus käyttöön – Raahen Seutu seuraa perässä

Kaleva Median paikallislehtien mobiilisovelluksen päivittyvät kevään aikana uusiin sovellusversioihin, jotka tuovat uusia ominaisuuksia lukijoille.

– Tulemme tämän vuoden aikana panostamaan paljon mobiilikehitykseen, koska käyttöä sen kautta on niin paljon. Nyt käytössä on ensimmäinen näkymä ja myöhemmin tulee olemaan paljon uutta, Kaleva Median kehitysyksikön päällikkö Heikki Luoma kertoo.

Ensimmäisenä sovelluspäivityksenä julkaistiin tiistaina 10. maaliskuuta Koillissanomien mobiilisovellus. Uuden sovelluksen etusivu on rakenteeltaan samanlainen kuin koillissanomat.fi -sivusto. Lisäksi sovelluksessa on uusimpien uutisten virta, näköislehdet, videoita, urheilua, oma osastonsa matkailujutuille ja kaupalliselle yhteistyölle. Sovelluksesta löytyy uutuutena myös kattava sääsivusto.

Osiosta toiseen liikutaan sovelluksessa pyyhkäisemällä sivulle.

Sovelluksen käyttäjillä on lisäksi mahdollisuus ottaa käyttöönsä uutisilmoitukset. Toimitus lähettää uutisilmoituksia paikallisista yllättävistä uutistapahtumista ja alueen kiinnostavista jutuista ja tarinoista.

– Uutisilmoitusten avulla saadaan lukijoille hoksautettua, kun jotakin tapahtuu, Luoma kertoo.

Kaikkiin Kaleva Medioiden tilauksiin sisältyy digipalvelu, eli tilaajana voit alkaa käyttää Koillissanomien ja muiden medioiden palveluita sovelluksen kautta ilman lisämaksua.

Voit ladata sovelluksen Play-kaupasta tai App Storesta

Suurin osa sovelluksessa julkaistavista uutisista ja näköislehdet ovat vain tilaajille tarkoitettuja. Kaikkiin Koillissanomien tilauksiin sisältyy digipalvelu, eli tilaajana voit alkaa käyttää Koillissanomien palveluita sovelluksen kautta ilman lisämaksua.

Tilaajille tarkoitettujen sisältöjen lukemista varten tarvitset Kaleva Media -tilin. Tunnukset ovat samat kuin ne, joiden avulla olet kirjautunut aiempaan näköislehtisovellukseen tai koillissanomat.fi-sivustolle.

Jos sinulla ei vielä ole tiliä, tarvitset sen luomiseen sähköpostiosoitteen ja asiakasnumeron. Löydät asiakasnumeron laskustasi, Muikkukortistasi tai saat sen asiakaspalvelustamme.

Mikäli sinulla on jo ladattuna Koillissanomien näköislehtisovellus, pitää se päivittää. Päivitys onnistuu Play-kaupasta tai App Storesta. Osassa laitteista on käytössä automaattiset päivitykset. Jos saat uudennäköisen sovelluksen käyttöösi automaattisesti, sinun ei tarvitse tehdä mitään ja voit alkaa lukea paikallisia uutisia. Päivityksen jälkeen sinun ei tarvitse kirjautua uudestaan sisään.

Löydät ohjeita sovelluksen ja digipalvelun käyttöönottoon kalevamedia.fi/digihaltuun -sivulta.

Lataa sovellus laitteesi sovelluskaupasta:

Google Play
Apple App Store