Päivitetty: Muutoksia Oulun alueen kaupunkimedioissa

Kaleva Media jatkaa kaupunkimedia-tarjoamansa kehittämistä Oulussa. Helmikuussa markkinoille tuotiin uusi mobiilisovellus Oulu247. Nyt Kaleva Media yhdistää printtilehdet Forum24:n ja Oulu-lehden voidakseen palvella entistä paremmin lukijoiden ja mainostajien tarpeita.

15.4.2020 alkaen printtilehti ilmestyy Forum24 -nimisenä kaksi kertaa viikossa keskiviikkoisin ja perjantaisin. Keskiviikon lehden tulee jakamaan Oulu-lehden jakelusta tähän saakka huolehtinut Oulu-Suorajakelu Oy. Perjantain lehti jaetaan Kalevan varhaisjakelussa.

Forum24:n päätoimittajana jatkaa Martti Turunen. Kaupunkimedioiden voimavarojen yhdistäminen vahvistaa sisällöllisesti Forum24:ää. Lukijasuhdetta tiivistetään, lehteä uudistetaan, ja perjantainumerosta tulee muun muassa nykyistä torstainumeroa viikonloppupainotteisempi.

Oulu247 on uudenlainen kaupunkimedian mobiilisovellus, joka koostaa kaupunkilaisille hyödyllistä, ajankohtaista ja viihdyttävää sisältöä.

Päivitetty 19.3. Forum24-lehden jakelupäivät muuttuvat ilmoitettua aiemmin.