Uutta printtilehden tilaajille – näköislehti sisältyy nyt kaikkiin tilauksiin

Uudistimme Kaleva Median lehtien tilausrakennetta ja lisäsimme digilukuoikeuden kaikkiin kestotilauksiin. Käytännössä uudistus tarkoittaa sitä, että painetun lehden tilaajat pääsevät nyt halutessaan lukemaan myös näköislehden, joka on jatkossa kiinteä osa tilausta.

– Lehden sisällöt kulkevat nyt vaivattomasti mukana mökille tai kauemmaskin reissun päälle. Lehti on siellä, missä sinäkin, Kaleva Median kuluttapalveluiden asiakkuusjohtaja Petri Karjalainen toteaa.

– Pallo on potkaistu tilaajille: Näköislehti on tarjolla oleva mahdollisuus, mutta minkäänlaista pakkoa sen käyttöön ottamiseen ei ole. Lehden sisällön voi lukea haluamastaan ja itselleen sopivimmasta kanavasta: painetusta lehdestä, verkosta joko tietokoneella tai mobiililaitteilla tai vaikkapa mobiililaitteisiin räätälöidyistä sovelluksista, Karjalainen jatkaa.

Näköislehden käyttöönotto on vaivatonta. Se edellyttää voimassa olevan tilauksen lisäksi vain palveluun kirjautumisen käyttäjätunnuksen avulla.

Uudistukset Kaleva Median lehdissä eivät lopu tähän.  Jaksottain mediat siirtyvät uudelle verkkoalustalle, joka Karjalaisen mukaan mahdollistaa kokonaan uusia toimintoja ja helpottaa erityisesti verkkoon ja mobiiliin soveltuvan sisällön tekemistä. Kaleva Median julkaisemista lehdistä Lapin Kansa on jo siirtynyt uudelle alustalle, ja seuraavana siirtyvät Raahen Seutu ja Koillissanomat.

– Lapin Kansasta kuultujen kokemusten perusteella odotamme verkkouudistusta innolla. Pääsemme tarjoamaan tilaajillemme verkossa ja mobiilissa entistä rikkaampaa sisältöä, Karjalainen sanoo.

Opastusta käyttäjätunnuksen tekemiseen ja näköislehden käyttöönottoon löydät osoitteesta kalevamedia.fi/digihaltuun. Myös asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa.