Kaleva etsii vastaavaa päätoimittajaa

Kalevan päätoimittaja Kyösti Karvosen jäädessä eläkkeelle etsimme hänen tilalleen vastaavaa päätoimittajaa. Tarjolla on merkittävä vaikuttajan paikka Pohjois-Suomessa ja yhdessä Suomen johtavista mediataloista. Nopeasti kehittyvässä Kaleva Mediassa on mahdollisuus olla mukana johtamassa ja kehittämässä tuotteita ja palveluja sisältöliiketoiminnan johtoryhmässä.

Etsimme vahvaa media-alan johtamiskokemuksella varustettua teräväkynäistä journalismin ammattilaista, joka kestää painetta, on hyvin verkottunut ja haluaa toimia näkyvänä vaikuttajana ja osana Kaleva Mediaa. Hän ymmärtää Pohjois-Suomen sielunmaiseman, toimii Pohjois-Suomen puolesta ja on sen kriittinen kirittäjä.

Odotamme tulevalta päätoimittajalta näyttöä journalististen kehityshankkeiden onnistuneista läpivienneistä eri julkaisukanavissa. Arvostamme myös osaamista asiakaskokemuksen ja -datan hyödyntämisestä toimitustyössä. Arvostamme hyviä sosiaalisia taitoja, joita tarvitaan innostaessa toimitusta saavuttamaan asetetut tavoitteet ja tehdessä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa.

Lue lisää ja hae paikkaa >

Kalevan päätoimittaja vuonna 2014 aloittanut Kyösti Karvonen siirtyy eläkkeelle.