eKaleva uudistuu – laajemmat sisällöt lukijoille

Uudistunut eKaleva-sovellus tuo laajemmat sisällöt lukijoille maanantaina 17. kesäkuuta. Näköislehtien lisäksi sovelluksesta löytyvät mielenkiintoiset tähtijutut sekä Kaleva.fi-sivuston tuoreimmat ja suosituimmat uutiset, jotka on optimoitu mobiilikäyttöön.

Artikkelit, uutiset ja näköislehdet ovat luettavissa älypuhelimilla ja tableteilla. Kalevan, Kale!:n, Raahen Seudun ja Raahelaisen, Iijokiseudun, Pyhäjokiseudun, Rantalakeuden ja Siikajokilaakson näköislehdet sekä teemaliitteet löytyvät omista valikoistaan. Tuoreimmat lehdet löytyvät helposti myös kootusta näkymästä. Näköislehtiä voi lukea maksullisella digitilauksella ja kirjautumalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Monilla käyttäjillä eKaleva-sovellus päivittyy automaattisesti. Jos uudet palvelut eivät kuitenkaan näy sovelluksessa, varmista, että käytössä on sovelluksen uusin versio. Nykyiset Apple-käyttäjät löytävät päivityksen App Storen kohdasta ”Päivitykset”. Googlen Play-kaupassa päivitykset löytyvät kohdasta ”Omat sovellukset ja pelit” ja sieltä kohdasta ”Päivitykset”.

Uudet käyttäjät voivat ladata sovelluksen näiden linkkien kautta:
eKaleva – Apple App Store
eKaleva – Google Play

Näköislehdet ovat edelleen luettavissa myös eKaleva.fi-sivustolla.

Lapin Kansan ja Koillissanomien sisällöt löytyvät omista sovelluksistaan.

Lapin Kansa – Apple App StoreGoogle Play
Koillissanomat – Apple App StoreGoogle Play