Kalevan painotuotannolle WAN-IFRAn sertifikaatti

Kalevan painotuotanto on voittanut WAN-IFRA sertifikaatin sekä International Color Quality Clubin (ICQC) jäsenyyden vuosille 2018 – 2020. Kaleva on palkittu sertifikaatilla myös vuosina 2014 – 2016.

World Association of Newspapers and News Publishers, WAN-IFRA, on järjestänyt vuodesta 1994 alkaen kahden vuoden välein maailmanlaajuisen kilpailun, jossa sanomalehdillä on mahdollisuus osoittaa taitonsa painolaadussa. Kilpailu on kaksiosainen, jossa arvioidaan paino- ja visuaalista laatua. Kilpailussa palkitaan ne yritykset, joiden painotuotannon laatu on kansainvälisten standardien mukaista ja painotuotantojärjestelmä virheetön ja varma. Tänä vuonna palkittiin 67 julkaisua 20 eri maasta.

WAN-IFRAn sertifikaatit jaetaan 9. – 11. lokakuuta Berliinissä IFRA World Publishing Expossa.