Lauri Harju Indieplacen toimitusjohtajaksi

Kaleva-konserniin kuuluva vaikuttajamarkkinointitoimisto Indieplace Oy saa uuden toimitusjohtajan, kun yrityksessä myyntijohtajana toiminut Lauri Harju aloittaa uudessa toimessaan 1.4.2018 alkaen. Voimakasta kasvua ja toimialan laajenemista tavoitteleva yritys on vahvistanut osaamistaan palkkaamalla riveihinsä myös strategin ja brändimarkkinoinnin ammattilaisen.

Lauri Harju

Viime syksystä lähtien Indieplacen toimitusjohtajana toiminut Kaleva-konsernin toimitusjohtaja Juha Laakkonen avaa toimitusjohtajavalinnan taustoja: ”Lauri tuntee vaikuttajamarkkinoinnin toimintaympäristönä, ja hän on perinpohjaisella kokemuksellaan ohjannut Indieplacen tiimiä rohkeaksi uuden luojaksi. Tällaista aktiivista, energistä ja luovaa otetta tarvitaan paitsi koko Kaleva-konsernin strategiaa tehtäessä myös yhtiöperheen yksiköiden välisiä synergioita kehitettäessä. Lauri on osoittautunut olevansa todellinen joukkuepelaaja, joka luottaa tiiminsä jäseniin eikä nosta itseään jalustalle.”

Indieplace Oy:n liikevaihto kasvoi vuoden 2017 aikana noin 2,4 miljoonaan euroon, ja työllistää nyt noin 20 henkeä. Viime vuosi piti sisällään yhteistöitä yli 80 asiakkaan kanssa, joista otsikoihin nousi muun muassa Nokian ja Isac Elliotin sisältöyhteistyö .

Tänä vuonna Indieplace tulee panostamaan yhä voimakkaammin tuloksellisen sisältö- ja vaikuttajamarkkinoinnin kehittämiseen, keskittyen suurten strategisten kokonaisuuksien luomiseen. “Tulevaisuudessa haluamme toimia yhä useammin yritysten liiketoimintalähtöisinä kumppaneina, ja se on suunta, johon tiimimme vie Indieplacea. Pitkäaikaiset yhteistyöt esimerkiksi Asusin ja Olympuksen kanssa ovat osoittaneet aitojen, pitkäaikaisten kumppanuuksien olevan myös vaikuttaja- ja sisältömarkkinoinnin tuloksellisin muoto,” Harju tiivistää.

Laajempia palvelukokonaisuuksia varten Indieplace Oy kasvatti tiimiään uusilla rekrytoinneilla jo viime vuoden lopulla, kun Lassi Suoranta GroupM:ltä ja Mirkka Ollikainen Interbrandsilta siirtyivät sisältö- ja vaikuttajamarkkinoinnin suunnittelutoimiston riveihin.

”Pyrimme rekrytoimaan uusia osaajia kiihtyvällä tahdilla ja luomaan henkilöstöllemme uramahdollisuuksia liikevaihdon nopean kasvun myötä. Koska luomme koko ajan myös uutta markkinaa, etsimme jatkuvasti uudisraivaamiseen kykeneviä ihmisiä.” Indieplacen tuore toimitusjohtaja Lauri Harju kertoo.

Lisätietoja:
Lauri Harju
lauri.harju@indieplace.fi
+358 50 361 7696

Kaleva-konserni lyhyesti

Kaleva on monimediayhtiö, joka tarjoaa paikallisesti kiinnostavia sisältöjä, palvelumalleja ja –alustoja. Kalevan Medialiiketoiminta panostaa laadukkaaseen journalismiin, sisältötuotteisiin sekä mainonnan kokonaisratkaisuihin erilaisissa digitaalisissa kanavissa ja painetussa mediassa. Liiketoimintaan kuuluvat julkaisut: Kaleva, Kale!, Forum24, Raahen Seutu, Raahelainen, Pyhäjokiseutu, 1.4. alkaen Lapin Kansa, Lounais-Lappi, Uusi Rovaniemi sekä julkaisuiden kattavat digitaaliset kanavat ja palvelut.

Kalevan Markkinointipalveluita ja –alustoja tarjoavat yhtioöperheessä vaikuttajamarkkinointiin ja sen suunnitteluun erikoistunut Indieplace, Suomen suurin paikallisten tarjousten markkinapaikka Offerilla, digitaalisen markkinoinnin ja median asiantuntijayritys Pro Ratas sekä painotalo Erweko. Kaleva-konsernin palveluksessa työskentelee 525 oman alansa ammattilaista. Yhtiön liikevaihto vuonna 2017 oli 54,7M€.