Kaleva jatkaa laajenemista ostamalla digitaaliseen markkinointiin erikoistuneen Pro Rattaan

Kaleva Oy jatkaa laajenemista digitaalisiin markkinoinnin ja mainonnan kanaviin ostamalla enemmistön digitaaliseen markkinointiin ja mainontaan erikoistuneesta Pro Ratas Oy:stä. Yrityskauppa on jatkoa aiemmin tänä syksynä julkistetuille päätöksille.

Pro Ratas Oy on nykyaikainen digitaalisen markkinoinnin, mainonnan ja myynnin osaaja, joka tuottaa kokonaisvaltaisia markkinointikampanjoita digitaalisissa kanavissa. Keskeisen osan yrityksen toiminnasta muodostaa Google-, Facebook- ja Youtube-mainonta sekä muut sosiaalisen median kanavat, toteaa toimitusjohtaja Mika Ahlqvist Pro Rattaasta.

Jatkossa noin 40 työntekijäämme Turusta, Helsingistä, Seinäjoelta ja Oulusta jatkavat asiakaslähtöisten ja ratkaisukeskeisten palveluiden tarjoamista osana Kalevaa. Seuraava yhteinen tavoite onkin liiketoiminnan volyymin tuplaaminen yhdessä Kalevan kanssa, toteaa 1600 asiakkaan yritystä luotsannut Ahlqvist.

Kalevan toimitusjohtaja Juha Laakkosen mukaan digitaalisen median myyntiin erikoistunut Pro Ratas täydentää Kalevan mediamyynnin tarjoamaa hakusanamainonnalla ja sosiaalisen median palveluilla: haluamme vastata kysyntään ja tarjota asiakkaillemme aiempaa kokonaisvaltaisempia markkinointiratkaisuja, toteaa Laakkonen. Tämän jälkeen katamme printin lisäksi kaikki merkittävät digitaalisen mainonnan kanavat, mikä tekee meistä entistä vahvempia mainonnan tekijöitä koko Suomessa, Laakkonen jatkaa.

Lisätietoja:

Juha Laakkonen, toimitusjohtaja, Kaleva Oy, puh. +358 40 762 5480
Mika Ahlqvist, toimitusjohtaja, Pro Ratas Oy, puh +358 40 823 3146

Kaleva lyhyesti

Kaleva Oy on Pohjois-Suomen johtava ja toimintaansa laajentava monimediayhtiö, joka tuottaa kiinnostavia ja puhuttavia sisältöjä niin painetussa kuin digitaalisessa muodossa sekä kuluttajille että yritysasiakkaille. Yhtiön julkaisutoiminnassa keskeistä on monikanavainen palvelukokonaisuus, jossa paperi-, verkko- ja mobiilipalvelut tukevat toisiaan.

Kaleva-konserniin kuuluvat emoyhtiö Kaleva Oy, medialiiketoimintaa tuottava Kaleva365 Oy, painotalo Erweko Oy, oululainen kaupunkilehti Forum24 Oy, Oulun Jakelutoimisto Oy, vaikuttajamarkkinoinnin edelläkävijä Indieplace Oy ja Suomen suurin paikallisten tarjousten markkinapaikka Offerilla Oy.

Vuoden 2016 liikevaihtomme oli 52,9 milj. euroa ja konsernissamme työskentelee n. 490 henkilöä.

Pro-Ratas lyhyesti

Pro Ratas Oy on vuonna 2012 perustettu sosiaaliseen mediaan ja tulevaisuuden digitaalisiin ratkaisuihin keskittyvä innovatiivinen yritys.

Tehokkaan mediamarkkinoinnin ja videosisällön tuottaminen yhdessä kansainvälisten suuryritysten kanssa takaa yritysasiakkaille tavoitettavuuden digitaalisilla markkinoilla. Pro Ratas Oy:llä on toimipisteet Turussa, Helsingissä ja Seinäjoella.

Pro Ratas Oy:n liikevaihto vuonna 2016 oli 3,7 miljoonaa euroa.

Lue lisää: www.proratas.fi
Lue lisää: http://www.facebook.com/proratasoy