Juha Laakkonen Kalevan toimitusjohtajaksi

Kaleva Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Juha Laakkonen (47). Laakkonen aloittaa tehtävässään 1.4.2017. Jukka Haapalainen jää eläkkeelle huhtikuun lopussa.

Juha Laakkonen Kalevan toimitusjohtajaksi

Laakkonen siirtyy tehtävään Nortal Oy:n toimitusjohtajan paikalta. Aiemmin hän on työskennellyt Lappset Groupissa, viimeksi toimitusjohtajana. Laakkosen juuret ovat Pohjois-Suomessa. Hän on syntynyt Oulussa ja opiskellut sekä Oulaisissa että Rovaniemellä. Laakkosella on kaupallisen ja teknisen alan tutkinnot.

– Olemme tyytyväisiä, että olemme löytäneet taustaltaan pohjoissuomalaisen henkilön, jolla on sekä toimitusjohtajakokemusta että vahvaa digitaalista osaamista, Kalevan hallituksen puheenjohtaja Taisto Riski toteaa.

– On erittäin hienoa palata kotiseudulle ja aloittaa Suomen 100-vuotisjuhlavuonna merkittävän pohjoissuomalaisen mediakonsernin Kalevan johdossa, kommentoi Laakkonen.