Kaleva.fi-mobiilisovellus julkaistiin

Kaleva on julkaissut uuden mobiilisovelluksen Android– ja Applen iOS-laitteille. Kaleva.fi:n sisällöt löytyvät jatkossa entistä kätevämmin älypuhelimella ja tabletilla.

Mobiilisovellus sisältää kaiken Kaleva.fi:n sisällön tuoreimmista uutisista puheenaiheisiin, lukijakuvista Juttutupaan ja sarjakuvista pääkirjoituksiin. Kaleva.fi:n suosituimmat sisällöt löytyvät helposti sovelluksen alapalkista tai vasemmalta löytyvästä sivuvalikosta.

Sovellus tukee Android 4.4 ja iOS 8 sekä niitä uudempia versioita. Windows-puhelimiin sovellusta ei ole saatavilla. Kalevan näköislehtisovellus, eKaleva, uudistuu myöhemmin talvella.

Mobiilikäyttö on kasvanut voimakkaasti viime vuosina. Nykyään jo reilusti yli puolet Kaleva.fi:n kävijöistä ovat mobiilikäyttäjiä eli kännykällä tai tabletilla verkkolehteä lukevia ihmisiä. Uudella mobiilisovelluksella Kaleva pyrkii palvelemaan yleisöä nykyaikaisin keinoin yhä paremmin.

Lataa sovellus App Storesta tai Google play -kaupasta!