Uutta! Sovellukset paikallislehdille

Iijokiseudulla, Rantalakeudella, Siikajokilaaksolla ja Pyhäjokiseudulla on nyt omat sovellukset.

Sovelluksesta löytyy joka päivä päivittyvä uutisvirta ja painetun lehden näköislehti. Lisäksi sovelluksessa on videoita, podcasteja, digitaaliset ristikot ja sudokut.

Sovelluksen käyttäjillä on lisäksi mahdollisuus ottaa käyttöönsä uutisilmoitukset. Toimitus lähettää uutisilmoituksia paikallisista yllättävistä uutistapahtumista ja alueen kiinnostavista jutuista ja tarinoista.

Tilaajille tarkoitettujen sisältöjen lukemista varten tarvitset Kaleva Media -tunnuksen. Jos sinulla ei vielä ole tunnusta, tarvitset sen luomiseen sähköpostiosoitteen ja asiakasnumeron. Löydät asiakasnumeron laskustasi tai saat sen asiakaspalvelustamme.

Löydät ohjeita sovelluksen ja digipalvelun käyttöönottoon Kalevamedia.fi/digihaltuun

Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi Play-kaupasta ja App Storesta.