Kaleva Media kohti hiilineutraalia toimintaa

Kaleva Median vastuullisuusohjelman mukaisesti kannamme vastuun pohjoisesta ympäristöstä ja arktisesta luonnosta. Luomme uutta ja kehitämme toimintaamme arktisen alueen luonnon moninaisuutta ja ilmastoa kunnioittaen.

Jo vuoden vaihteessa vaihdoimme kulutussähkömme vihreään, sertifioituun ympäristöystävällisempään uusiutuvaan energiaan. Sähkömme tuotetaan vesivoiman, tuulienergian sekä aurinkoenergian avulla. Vähennämme näin kasvihuonepäästöjä sekä yrityksemme hiilijalanjälkeä.

Nyt on myös Solistinkadun sekä Graniittitien toimitaloissamme käyttämämme kaukolämpö hiilineutraalia. Kaukolämpömme tuotetaan kokonaisuudessaan uusiutuvilla energialähteillä ja hukkalämmöllä, joita ovat esimerkiksi puuperäiset polttoaineet ja talteen otettu hukkalämpö.

Graniittitien toimitalossamme on sähköä tuotettu aurinkopaneeleilla jo vuodesta 2015. Kaikkiaan 1600 aurinkopaneelia kattaa jopa 90 prosenttia painotalon päiväajan sähköntuotannosta.