Ookkonä Hevostellu tapahtuu Äimärautiolla

Perinteinen Ookkonää Hevostellut -tapahtuma järjestetään välivuoden jälkeen 28.8.2021 Oulun Äimärautiolla. Kalevan, Oulun raviradan ja Pohjanmaan hevosjalostusliiton järjestämässä koko perheen tapahtumassa tutustutaan hevosurheiluun, hevosalan toimijoihin, harrastusmahdollisuuksiin ja tietty itse hevosiin.

Tapahtuma käynnistyy lauantaina 28. elokuuta klo 9:30 ja jatkuu aina klo 13 alkaviin lauantairaveihin saaakka. Tapahtumassa on luvassa runsaasti nähtävää ja koettavaa koko perheelle. Perheiden nuorimmille on järjestetty kattavasti toimintarasteja, jotka kierrettyään voi kävijä osallistua onnenpyörän pyöräyttämiseen Kalevan pisteellä, josta voit lunastaa myös erikoishintaisen Kalevan tilauksen.

Toiminta- ja esittelypisteiden lisäksi paikalla on hevostarvikkeiden kirpputori ja kahvio. Tapahtuma päättyy klo 13 alkaviin lauantairaveihin.

Vapaa pääsy, tervetuloa!

Pidätämme oikeuden muutoksiin.